TDC forhandler med to bureauer om dialog-budgettet

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Konkurrencen ser ud til at være afgjort. Der er indledt forhandlinger med to bureauer, hvoraf et er favorit …

Meget tyder på, at RelationshusetGekko bliver TDC’s nye dialogbureau. Såvidt Bureaubiz erfarer er bureaukonkurrencen resulteret i, at der er indledt forhandlinger med to bureauer.

RelationshusetGekko betragtes som favoritten, men herudover forventes DialoguePeople at stå på sidelinjen, hvis ikke det lykkes at blive enige om en kontrakt.

Kontraktbetingelserne skal dog formentlig være ualmindeligt ringe, hvis et bureau i tider som disse skal droppe en potentiel ny kunde på det grundlag.

Går det som ventet, betyder konkurrencen et farvel til det hidtidige bureau, Sepia. RelationshusetGekko forstærkede sig lige før sommeren med en af Sepias nøglemedarbejdere, Per Lobedanz. Han har dog formentlig en kundeklausul og kan således ikke arbejde på TDC.

Desuden styrkede Sepia sig med en tidligere TDC-chef i skikkelse af Tore Pein Jensen, så bureauets telekompetence er intakt.

Udfaldet af konkurrencen ligner således mest af alt et resultat af, at der er mange nye folk hos TDC, og at der på den baggrund var en lyst til at samarbejde med nye kræfter af.

Der er næppe tvivl om, at People Group har villet gå langt for at samle endnu en bid af TDC-budgettet op. I foråret indgik TDC samarbejde med Wibroe, Duckert & Partners, men teleselskabet har dog ikke vist stor vilje til at samle det meste hos et bureau lige som man havde gjort hos DDB.

F.eks. valgte man for nogle måneder siden at placere katalog-produktionen hos Yellow,

TDC ønsker ikke at kommentere Bureaubiz’ oplysninger.