TDC har nu officielt udpeget sit nye reklamebureau. Men kun reklame

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Til gengæld vil man fortsat ikke fortælle hvornår dialogen med Wibroe, Duckert & Partners begyndte.

For tre måneder siden opsagde People Group sit 16 år lange samarbejde med Sonofon med beskeden om, at man var gået i dialog med TDC.

Siden har der været tavst om det nye samarbejde – selvom næppe nogen i reklamebranchen har tvivlet på, at Jan Duckert havde en aftale med TDC, før han opsagde Sonofon.

Men nu er det blevet officielt. Koncernens nye marketingdirektør for privat, Tomas Pietrangeli fortæller nu til avisen, at man har valgt Wibroe, Duckert & Partners som sit nye reklamebureau.

Til gengæld er der ikke noget der tyder på, at det på nuværende tidspunkt er lykkedes People Group at lande mere end reklamebudgettet.

Bureaubiz har via en mail til presseafdelingen spurgt til, hvor omfattende en aftale der er tale om med People Group? Er det alene reklamebureauet eller omfatter samarbejdet også dialog, katalogproduktion etc.

Tomas Pietrangeli sidder i ledelsesmøde hele dagen, men via mal lyder svaret:

“Reklamebureau”.

Han har desuden svaret, at det gælder både privat og erhverv, så der er dog formentligt tale om et meget betydeligt budget.

Hvornår der kommer en ny TDC-kampagne fra Partners er ikke afklaret endnu. Her siger Tomas Pietrangeli til Børsen:

“Det er ikke et kriterium i sig selv, at det skal se anderledes ud. Det er for tidligt at sige, om det vil medføre et markant skift. Vi har endnu ikke en ny kreativ platform, så næste skridt bliver en annoncering af vores kreative platform – det er den proces, vi er i gang med nu”.

Om processen med at finde et nyt reklamebureau fremstår det i artiklen således, at man havde en bureaukonkurrence, hvor Wibroe, Duckert & Partners først kom ind i sidste øjeblik. Artiklen fremstiller det således, at Partners først kom ind i processen efter at have sagt Sonofon op i slutningen af januar, men som det er formuleret kan Tomas Pietrangeli dog ikke tages til indtægt for denne udlægning.

Bureaubiz har spurgt ham, hvornår dialogen begyndte. Svaret lyder:

“Vi har været igennem en længere proces for at finde vores nye bureau. De nærmere omstændigheder holder vi internt”.

Hans ansættelse blev først annonceret flere uger efter, at historien om dialogen mellem TDC og Wibroe, Duckert & Partners kom frem. Ifølge Børsen har han kun haft sin gang hos TDC i et par uger.

På spørgsmålet om, hvornår han selv kom ind i dialogen med Partners lyder svaret:

“Det er et internt anliggende”.