TDC skiller sig af med marketingdirektør

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Oven på en uforløst bureaukonkurrence har man ændret erhvervsorganisationen. Det koster marketingdirektøren jobbet.

Først udskrev man en bureaukonkurrence på erhvervsbudgettet. Så besluttede man alligevel at blive hos Wibroe, Duckert & Partners.

Nu har man så ændret organisationen i TDC Erhverv, og det koster marketingdirektør Birgit Winkel jobbet.

Ting kan ændre sig hurtigt i TDC.

Det er ikke lykkedes at få en klar melding fra TDC på, hvad organisationsændringen er gået ud på, men så vidt Bureaubiz erfarer, har Asger Hattel, hvorunder marketingafdelingen sorterer, saneret det antal personer, der refererer til ham.

Det betyder, at marketing nu hører under markedsdirektør Thomas Arne Hansen, der refererer til Asger Hattel. Thomas Arne Hansen har bl.a. en baggrund fra finansafdelingen i TDC.

Da Birgit Winkel blev ansat i foråret 2009 indebar det en opgradering af marketing, og hun var sidestillet med Thomas Arne Hansen, så marketing ser ud til at være rykket et skridt ned i hierarkiet hos TDC Erhverv.

Birgit Winkels job besættes så af Anne Marie Kindberg, der kommer fra et job i strategiafdelingen. Hendes titel skulle umiddelbart blive marketingchef, mens Birgit Winkel havde titel af marketingdirektør.

Det står uklart, hvilken rolle den uforløste bureaukonkurrence har spillet i organisationsændringen.

Ifølge Bureaubiz’ oplysninger blev bureaukonkurrencen genstand for et vældigt internt politisk spil, som mere afgjorde beslutningen om at blive hos Wibroe, Duckert &Partners end en vurdering af de bud man havde fået fra i hvert fald to andre bureauer.

Det er ikke lykkedes at få kontakt til Birgit Winkel.

Også på privat-området har TDC skiftet marketingdirektør, idet Thomas Pietrangeli i slutningen af sidste år skiftede til et job som skandinavisk chef for Reckitt Benckiser.

Han blev erstattet af Allan Christiansen, der kom fra en stilling som administrerende direktør for Telmore.