Thomas Bigum: Vi er IKKE et bureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bigum&Co har været involveret i bud på at håndtere sociale medier. Nu trækker man sig. Firmaet er en kursus-virksomhed – ikke et bureau.

Thomas Bigum optræder i mange sammenhænge som social media ekspert – og det har ført til, at Bigum&Co ofte er blevet spurgt om at håndtere sociale medier fra kunder.

Man har også oprettet et selskab under navnet Bigum&Co Consult og budt ind på opgaver. Men nu har man tænkt sig om – og konstateret, at det er en forkert vej.

Derfor lyder det nu fra Thomas Bigum, at: Bigum & Co er IKKE et bureau. Og den udmelding henvender sig bl.a. til bureauerne.

”For at bureauerne ikke er i tvivl, bakker vi nu som en lastbil med højlydt bip-sirene fra alt, hvad der oser af bureau-opgaver,” siger Thomas Bigum.

Han står sammen med partner Søren Holmboe i spidsen for de 20 ansatte i Bigum&Co.

”Det er selvsagt en uvurderlig fordel at have positioneret sig så kraftigt i en niche, at kunderne spørger, om de må få lov at købe. Men hvad der på den ene side er en gave, bliver samtidig vores forbandelse. Vi laver slet ikke dét, som mange tror, vi laver,” siger Thomas Bigum og konstaterer, at Bigum&Co er en kursusvirksomhed.

”En del kunder tænker på os i sammenhænge, hvor vi ikke kan hjælpe dem. Værre endnu, så er der potentielle kunder, der tror vi er deres konkurrenter – og derfor IKKE tænker på os,” siger Thomas Bigum og fortsætter:

”F.eks. er vores senest udviklede produkt målrettet ultra hårdt mod praktikerne. Dvs. de som sidder i bureauerne med kundernes sociale medier.”