Tidl. kommerciel direktør i DSB bliver is-direktør

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Premier Is får ny adm. dir. efter Jesper Uggerhøj, der før sommerferien blev ny Irma-chef. Den nye direktør har både øl og jernbaner i bagagen.

I maj fratrådte Mogens Jønck som kommerciel direktør i DSB efter at Jesper T. Lok som ny adm.dir. ændrede den øverste ledelse.

Indtil da havde han i fem år deltaget i udviklingen af DSB med fokus på omsætningsvækst, ekspansion i udlandet og udvikling af nye produkter til kunderne.

Nu melder Mogens Jønck sig på banen igen. Denne gang som øverste chef hos Premier Is eller som virksomheden rettelig hedder: Mejerigaarden A/S – Premier Is, hvor han starter den 1. januar 2013.

Mogens Jønck afløser Jesper Uggerhøj, der lige før sommerferien blev ny direktør for Irma.

Om baggrunden for ansættelsen fortæller bestyrelsesformand Per Valstorp i en pressemeddelelse:

”Vi har i Mogens Jønck fundet en velkvalificeret og dygtig direktør, som forstår de muligheder og udfordringer, der er gældende for Premier Is. Jeg er sikker på, at Mogens er den rette mand til at lede virksomheden de næste mange år, og jeg gælder mig til vort fremtidige samarbejde med fokus på fortsat vækst på markedet i Danmark og i udlandet.

Også Claus Astrup-Larsen, der har ledet virksomheden i perioden indtil den nye direktør var på plads og som nu genindtræder som bestyrelsesformand glæder sig over ansættelsen af Mogens Jønck:

”Jeg er glad for, at vi har valgt Mogens Jønck som ny direktør. Mogens har de rette visioner og ambitioner for virksomhedens fremtidige udvikling, og jeg ser frem til at genindtræde som bestyrelsesformand , hvor jeg sammenmed Mogens og den øvrige bestyrelse kan fokusere på virksomhedens strategi og udvikling”.

Udover fem år hos DSB, har Mogens Jønck en lang karriere hos Carlsberg bag sig. Senest var han chef for Carlsberg i Malaysia. Tidligere har han været adm. dir. for Kilroy Travels.