Tidl. marketingdirektør til We Love People

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

We Love People udvider ledelsen med ansættelsen af Charlotte Novella, der tidligere har været salgs- og marketingdirektør i Intermail Danmark.

I en nyoprettet stilling og med titel af client service manager bliver Charlotte Novellas primære opgave at forankre We Love Peoples forandring.

Den forandring, bureauet er på vej igennem, er ifølge CEO Karina Holm Henriksen:

”Vi udvikler os i disse år fra at være et klassisk bureau til også at styrke vores kreative og strategiske rådgivning af virksomheder, der er optaget af formålsdrevet forretning, bæredygtig transformation og verdensmål.”

Om baggrunden for at ansætte Charlotte Novella lyder det:

”Hun er en inddragende og kommunikerende relationsbygger med en høj faglighed i bagagen, og hun har erfaring med ledelse, bureaudrift, salg, marketing og customer journeys.”

Karina Holm Henriksen fortsætter:

”Charlotte er vant til at bygge bro mellem interne og eksterne stakeholders, og hun skal arbejde med tre stærke K’er på vores agenda: Kunder, Kommunikation og Kompetencer.”

Baggrund som marketingdirektør
Charlotte Novella var i en længere årrække ansat hos Intermail Danmark, til sidst som salgs- og marketingdirektør, og hun har tidligere været kreativ chef hos Cool Gray. Senest kommer hun fra Paperflow, hvor hun var chief commercial officer.

Når Charlotte Novella træder ind i ledelsen på We Love People, består den foruden af hende selv, af CEO og partner Karina Holm Henriksen, creative director og partner Christina Blak samt head of strategic planning & kontaktchef Kamille Rannes.