Af Tomas Gorrissen

Jacob Johansen vender tilbage til Kina efter et halvt år i Charter Five sammen med de tidligere Mensch-partnere, Bjørn Stene og Espen Sørensen.

Efter 10 i Kina – og ledende stillinger i bureau-verdenen derude – vendte Jacob Johansen tilbage til Danmark og en stilling som International Director på Mensch.

Da Mensch-partnerne Bjørn Stene og Espen Sørensen i begyndelsen af i år sagde farvel til bureauet for at stifte rådgivervirksomheden Charter Five, fulgte Jacob Johansen med.

Men ikke længere, for nu går turen tilbage til Kina, nærmere bestemt Shanghai. Jacob Johansen og hans kone greb chancen for at vende tilbage til deres kinesiske netværk.

Hans nye arbejdsgiver er en anden rådgivervirksomhed, engelsk-ejede ?What If!, hvor han som Director skal udvikle både virksomheden og kundernes forretning.

”Mit netværk i Shanghai har formentlig heller ikke skadet, det har min viden om de kinesiske forbrugere formentlig heller ikke. Og endelig er der min branding-baggrund, ikke mindst her i Asien,” siger Jacob Johansen til markedforing.dk.

Han benytter lejligheden til at takke Bjørn Stene og Espen Sørensen for de seneste treethalvt års samarbejde, ”specielt med starten af Charter Five”.

 

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club