Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk

Mette Hørdum stoppede hos Hjaltelin Stahl lige inden sommerferien. Næste step er etableringen af et nyt bureau.

Mette Hørdum stoppede som kontaktdirektør og strategisk planner hos Hjaltelin Stahl lige inden sommerferien og har brugt sommeren til at finde ud af, hvad hun nu vil bruge sin arbejdstid på.

”Det har været nogle fede og travle år på Hjaltelin Stahl, hvor jeg har haft privilegiet af at arbejde sammen med nogle fantastiske kunder og et stærkt og dejligt team, der har ført til mange fine løsninger, jeg er meget stolt af.”

Næste step for Mette Hørdum er, at hun vil starte et nyt bureau sammen med to partnere.

”Nu er jeg en person, der kæmper hårdt for det kreative og har mange tanker, ideer og meninger om kreativitet, processer, kultur og ledelse, så gennem mange gode snakke med dygtige kolleger i branchen blev det efterhånden klart for mig, at det ville give mening at starte et bureau selv. Og nu har jeg været så heldig at finde sammen med to meget dygtige kreative med samme tilgang til strategi og kreativitet som mig og et fælles værdigrundlag i forhold til kultur og ledelse. Så efter mange kopper kaffe har vi nu besluttet at skabe et nye bureau sammen.”

Hvem er dine nye legekammerater?

”Jeg kan endnu ikke sige hvem mine nye partnere er, da vi har nogle brikker, der skal falde på plads først. Derfor går vi heller ikke i luften før januar 2018, og de kommende måneder vil blive brugt på personlige projekter og nogle gode rejser. Jeg kan dog sige så meget, at det bliver med kærligheden til og troen på kreativitet som drivkraft, at det nye bureau bliver søsat.”

Mette Hørdum kom til Hjaltelin fra Naked, hvor hun var managing partner. Hun fik jobbet hos Hjaltelin Stahl i 2014 efter Pernille Fruensgaard Øe, der kom til Danske Bank. På det tidspunkt var det nyt at kombinere jobbet som strategisk planner og kontaktdirektør.

Som erstatning for Mette Hørdum har Hjaltelin Stahl ansat Maria Damm Jensen som kontaktdirektør. Det kan du læse om her.

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Bureaurapporten trykt og digitalt
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • To årlige gå-hjem-møder
Køb nu

Kommentarer