Tidligere Leo Burnett-direktør skal udvikle Mandag Morgen

Peter Engholm
25@mail.dk

Asger Daugbjerg bliver erhvervsdirektør. Stillingen som salgs- og marketingdirektør er endnu ikke besat.

Troels Rosted Christensen stopper som salgs- og marketingdirektør i Huset Mandag Morgen, Asger Daugbjerg tiltæder – men det bliver ikke i den kommercielle stilling, trods Daugbjergs baggrund som adm. direktør for Leo Burnett i København og regional director hos JWT, Singapore.

“Mandag Morgen går godt, er i vækst, og som et led i vores udvikling har vi ansat Asger Daubjerg som ny erhvervsdirektør. Han skal på tværs af vores kerneområder – publikationer, events og netværk – udvikle initiativer inden for ledelse, strategi og innovation,” siger Lars Jannick Johansen, direktør i Mandag Morgen, der oplyser, at stillingen er nyoprettet.

“Vi har Jane Clemensen, der er sundhedsdirektør, og Per Meilstrup, der er klimadirektør. Og nu Asger Daugbjerg, der er erhvervsdirektør. Men vi trækker også på Asgers kompetencer inden for branding, på samme måde som vi gør det på de kompetencer, som tidligere pressechef Per Meilstrup har inden for kommunikation. Det er naturligt, idet de er en del af ledelsen. Flere funktions-direktører kan følge”, siger Lars Jannick Johansen.

Inkl. en salgs- og marketingdirektør …

“Ja, vi skal finde en ny person efter Troels Rosted Christensen, der fik et godt tilbud fra Responsive. Det kan vi ikke væbne os imod. Vi havde et godt samarbejde med Troels i det lille års tid, han var hos. Og nu er vi så i gang med at lede efter hans afløser”, siger Lars Jannick Johansen.