Tidligere politisk rådgiver stifter eget bureau

Peter Engholm
25@mail.dk

I 2022 var han personlig rådgiver for Venstres politiske ordfører. I første halvår i år var han konsulent hos Advice. Nu stifter han eget kommunikationsbureau.

Morten Reimar stifter kommunikations- og PR-bureauet Reimars Bureau. 

Den journalistuddannede Reimar har siden 2020 koncentreret sit virke om politisk kommunikation – først som forfatter med Alternativet-bogen ”Uffe mod magten”, siden presserådgiver i Venstre, seniorpresserådgiver i det Radikale Venstre for så sidste år at være personlig rådgiver for Sophie Løhde, da hun var politisk ordfører i Venstre.

I slutningen af 2022 kom Morten Reimar til Advice som konsulent, men stoppede igen sidst på foråret.

”Jeg har lavet en del. Alt fra lyrik til indercirklen af dansk politik. Fra virksomhedskommunikation til featurejournalistik. Den røde tråd har hele tiden været storytelling, altså hvad du fortæller og hvordan du fortæller det. Det vil jeg blive ved med, nu som selvstændig kommunikationsrådgiver,” siger Morten Reimar i en pressemeddelelse.

Det nye bureau har ifølge samme meddelelse allerede flere kunder, og fokus vil være på politisk kommunikation for partier og politikere, men også virksomheder, NGO’er og andre, der ønsker at gøre sig bemærket i debatten.

Intentionen er at lave et ”handlingsorienteret kommunikations- og PR-bureau”, og ydelserne vil bl.a. være SoMe-optimering, brandingstrategier, oplæg, krisekommunikation og sparring.

Bureauet lanceres med en trio af anti-bureauklicheer – altså hvis man er træt af “træt af lange møder uden indhold, højtflyvende visioner til skrivebordsskuffen og overambitiøse PowerPoint-præsentationer”. Morten Reimar siger i pressemeddelelsen:

”Min drøm er, at det her kan blive kommunikationsbureauet for dem, der hader kommunikationsbureauer.”