To bureauer henter nye direktører hos Kunde & Co

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

To af landets største bureauer har rekrutteret henholdsvis en kontaktdirektør og en digital direktør hos Kunde & Co.

Kunde & Co har på det seneste afleveret to digitale senior-folk, som er gået til andre bureauer med en direktør-titel hæftet på sig.

Det drejer sig om Pelle Elikofer, der 1. maj starter som kontaktdirektør hos Creuna, samt Brian Egholm Andersen, der startede som digital direktør hos AdPeople d. 1. april.

Begge havde hos Kunde & Co titel af senior konsulent, digital. For Pelle Elikofer har jobskiftet handlet om tilvalg af nye muligheder frem for et fravalg af Kunde & Co.

“Kunde & Co har været en superfed og lærerig arbejdsplads. Men her er man del af et mindre digitalt team, og det betyder, at man skal have fingrene ned i alt. Jeg vil gerne søge at rendyrke konsulentrollen mere og fokusere meget mere på det strategiske og kreative arbejde frem for ting som implementering og træning,” siger Pelle Elikofer og fortsætter:

“Hos Creuna sidder der i København 80 mennesker, der er eksperter i hver deres ting, og derfor får jeg her helt andre muligheder for at arbejde med egentlig forretningsudvikling – at komme ind og røre ved selve produktet og forretningen frem for blot et digitalt projekt.”

Pelle Elikofer har hele sin karriere arbejdet med den digitale verden, og han har varetaget mange forskellige roller gennem årene.

Ud over ham, har Creuna også fornylig ansat Lene Thirup som kontaktdirektør i Aarhus.

“Vi har fået en kundetilgang i Aarhus, der har skabt behov for en oprustning på de strategiske kompetencer. Hvad angår Pelle, så er han både en erstatning og en oprustning, idet han rummer nogle andre kompetencer end den, han erstatter,” siger Anders Uttrup, der er CMO for Creuna Gruppen.

Brian Andersen bliver en af AdPeoples nøglemedarbejdere på det digitale område.

“Han arbejder tæt sammen med vores kreative direktør team – Claus Møllebro og Jonathan Lowth – på at styrke vores indsats inden for værdiskabende og forretningsudviklende digitale strategier. Som Digital Director hos AdPeople er Brians opgave bl.a. at udvikle vores globale service-struktur inden for next-generation digital marketing,” siger Emre Gürsoy, der er der er Global President og COO for AdPeople..

Pelle Elikofers og Brian Andersens jobskifte ligger fint i forlængelse af, at Kunde & Co gennem årene har været storproducent af bureaudirektører.