To chefer skal dele ledelsen af strategibureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Det er gået fint i den tid, hvor den administrerende direktør har været på barsel, så derfor kan man lige så godt fortsætte på den måde.

I sidste uge blev Malene Birkebæk rykket over til et job som adm. dir. for Carat i Danmark. Det skete i forbindelse med en ledelsesrokade sat i gang af, at Henrik Jensen tidligere forlod rollen som Aegis Medias nordiske chef.

Umiddelbart efterlod det et hul hos Carat Deep Blue – Aegis’ strategiske bureau, som Malene Birkebæk hidtil har stået i spidsen for.

Men kun umiddelbart, for løsningen er i det store og hele business-as-usual.

Malene Birkebæk har i det seneste lille års tid været på barsel, og i den tid har ledelsen af bureauet været varetaget af en duo:

  • Per Christiansen, der er chef for strategi-enheden
  • Malou Deleuran, der er chef for analyseenheden.

“De vil fortsat referere til mig. Men det er gået fint i den tid, jeg har været på barsel, så vi har jo faktisk testet set-up’et, og det har foregået fint, og derfor kan vi lige så godt fortsætte uændret,” siger Malene Birkebæk og tilføjer:

“Reelt er det ikke en ny model på Carat Deep Blue. Pernille (Fruensgaard, red.) og jeg delte i sin tid også ledelsen.

Pernille Fruensgaard Øe forlod bureauet for et par år siden for først at gå til Wibroe, Duckert & Partners men ret hurtigt derefter at skifte til Hjaltelin Stahl.