To erfarne producere starter nyt produktions-selskab

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Stig Lauritzen og Jakob Frölich er gået sammen i et nyt selskab, der skal bygge på et lille stramt set-up uden overflødige omkostninger.

Reklamebureauerne har taget en meget stor del af markedet for reklamefilm, og det forsømmer man normalt ikke i produktionsbranchen at beklage sig over.

Men hvorfor så i alverden starte et nyt produktionsselskab, som Jakob Frölich og Stig Tim Lauritzen nu har gjort under navnet Friends Film Company.

“Behovet for levende billeder til forskellige platforme er der fortsat, og desuden dukker der også andre markedspladser op. Desuden etablerer vi os med et stramt set-up uden overflødige omkostninger. Fokus er på indholdet og den gode og venskabelige relation imellem kunden, bureauet og filmholdet”, siger Jakob Frölich.

Han og Stig Tim Lauritzen har begge en fortid som producere i henholdsvis DNA Moving Pictures og Blarke, Sonne, Levring.

De vil bruge deres brancheerfaring og relation til instruktører og filmhold til at sætte det bedste hold til enhver given opgave.

Friends Film Company holder til på Østerbro.