Af Pia Osbæck osbaeckpia@gmail.com
Kilde: Getty Images.

Katalysator med 12 medarbejdere fusionerer med det mindre bureau Form Agenda med tre medarbejdere.

Både Katalysator og Form Agenda arbejder med inbound marketing og nu slår de folderne sammen.

Katalysator er fra Aarhus og Form Agenda fra Aalborg og de har gennem flere år kørt fagligt parløb, fordi deres kompetencer komplementerer hinanden.

Nu bliver Form Agendas tre medarbejdere en del af Katalysators 12 mand store team.

”Vi har været faglige legekammerater så længe, at det efterhånden var et ret oplagt skridt at tage. Fusionen giver ualmindelig god mening for både os og vores kunder,” siger Brian Stræde, CEO i Katalysator.

CEO i Katalysator, Brian Stræde

Han fortsætter:

”Det giver os mulighed for at tænke visuel identitet og websiteudvikling langt bedre ind i vores ydelser, og vi kan hjælpe vores kunder med flere af deres udfordringer. En af nøglerne til fremtidig succes inden for inbound ligger i at kunne kombinere høj kvalitet i indholdet med en brugeroplevelse ud over det sædvanlige. Det har vi nu et virkelig stærkt team til at sikre.”

Mens Katalysator har fokus på content og på HubSpot som platform for inbound marketing og salg, har Form Agenda fokus på visuel identitet og websiteudvikling især overfor software-as-a-service-virksomheder.

”SaaS-virksomhederne har især succes med inbound-metoden, og den dybe indsigt, vi har i hele SaaS -verdenen, lægger vi bestemt ikke fra os. Tværtimod får vi nu kompetencer til at hjælpe endnu mere på områder som Sales Enablement og dyb integration til HubSpot-maskinen,” siger Søren Vasø Hansen.

Både Katalysator og Form Agenda er HubSpot-partnere, og vil også fremadrettet være det primære omdrejningspunkt for arbejdet med inbound marketing og salg.

Fra venstre Casper Elkjær Maul, Matias Vad og Søren Vasø Hansen fra Form Agenda

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Kom på forkant med vigtig viden om bureau- og marketingbranchen. Skriv til britta@bureaubiz.dk og få et godt tilbud. Du kan også ringe på  71 74 79 91

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Bureaurapporten trykt og digitalt
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • Årligt gå-hjem-møde
Køb nu

Kommentarer