2 nye partnere og 1 bureaukøb hos Peytz

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Partnerne er henholdsvist rekrutteret internt og i forbindelse med bureaukøbet. Peytz er nu et pænt stykke over 100 medarbejdere.

Peytz & Co får to nye partnere. Den ene er Søren Queitsch, som kom til Peytz i  2014, efter mange år som direktør for IDG Danmark.

Den anden er Jan-Erik Revsbech. Hans indtræden som partner sker fordi Peytz & Co netop har købt det lille digitale bureau MOC som Jan-Erik Revsbech er stifter af.

De øvrige partnere i Peytz & Co er Claus Sølvsteen, Jens Poder, Anders Hal, Jens Christian Ebak og Christian Peytz.

MOC har 7 ansatte, som alle flytter ind i Peytz’ lokaler i Nordvest. Med de nytilkomne cementerer Peytz sig med et medarbejder-antal, der ligger et pænt stykke over 100.

Både Peytz og MOC arbejder inden for open source og med opkøbet mener direktør Christian Peytz, at man bedre kan matche de voksende krav fra både offentlige og private kunder:

“Open source projekter, hvor tusinder af udviklere deler deres arbejde med hinanden slår helt logisk den lukkede model, hvor enkeltfirmaer påtager sig hele byrden. Derfor er open source både bedre og billigere inden for en lang række løsninger,” siger Christian Peytz og fortsætter:

“Et andet princip er, at det er bedre at få flere mindre, specialiserede systemer til at tale sammen, end at bygge ét stort, der skal løse alt. De to prinicipper er en kæmpe styrke indenfor hurtig databehandling hvad enten det er til kundedialog eller Industriel Big Data.”

MOC tager kunder med som bl.a. Miljø- og Fødevareministeriet, Folkekirkens IT, Bolius, DMI og partiet Venstre.

Jan-Erik Revsbech                            Søren Queitsch