To Thisted-bureauer lægges sammen

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Designbureau overtager et digitalt bureau.

Designbureauet Vizuall, der har kontor i Thisted, overtager det ligeledes Thisted-baserede bureau, 7nord web+kommunikation.

Den hidtidige ejer af 7nord, Peder Schjødt-Pedersen, der er eneste medarbejder, rykker med over hos Vizuall, hvor han fremover skal stå i spidsen for videreudviklingen af bureauets digitale forretningsben.

7nords profil passer godt til Vizuall, som har behov for at opruste på den digitale side, og de to bureauer har desuden samarbejdet gennem en længere årrække, siger ejer af Vizuall, Elise Grauenkjær.

”Vizuall er, på godt og ondt, et ret ungt team. Fordele er der mange af. Blandt andet er teamet helt naturligt meget lærenemt, omstillingsparat, kreativt og nytænkende, og vi er virkelig stærke inden for branding, visuelle identiteter og grafiske designopgaver. Men når det kommer til større rådgivnings- og udviklingsopgaver inden for det digitale område, mangler vi ganske enkelt erfaring.”

Elise Grauenkjær fortsætter:

”Jeg har de seneste år undersøgt mulighederne for at styrke vores virksomhed med flere digitale kompetencer. 7nord og Peder har for mig altid været et anker indenfor den grafiske branche her i Thy. Det har altid været nemt og trygt at samarbejde med Peder, og han og hans team af erfarne udviklere har alle dage udvist stor teknisk og strategisk kompetence, professionalisme og ordentlighed – og så er det hos 7nord, lige som hos os i Vizuall, den gode og langvarige relation til kunderne, der bærer forretningen. Derfor er jeg utrolig glad for at det er lykkedes os at lave en aftale med Peder og 7nord, som for os er den absolut stærkeste samarbejdspartner, vi kan ønske os på dette område.”

Overtagelsen af 7nord og Peder Schjødt-Pedersens 30-års bureaujubilæum markeres ved en reception senere på foråret.