To tidl. Kadaver-medarbejdere stifter eget bureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Carl Cordes og Niklas Bo Beglaubter Markussen vil “skrive et nyt kapitel inden for kulturen i reklamebranchen.”

Nyt kreativt bureau har set dagens lys. Det er to tidligere Kadaver-medarbejdere, der nu etablerer deres eget bureau.

Season Two hedder bureauet, som Carl Cordes og Niklas Bo Beglaubter Markussen har stiftet.

De slår sig op på, at de ”vil være med til at skrive et nyt kapitel inden for kulturen i reklamebranchen,” hvor man fokuserer på at skabe en arbejdsplads, hvor de ansattes interesser og passioner er i højsædet, skriver de i en pressemeddelelse.


Bureaubranchen har jo altid været peoples’ business, og derfor må man også stille spørgsmålet, hvordan det nye bureau adskiller sig fra eksisterende bureauer.

Til det svarer Carl Cordes.

”Det handler i bund og grund om, at vi gerne vil spille på de ansattes interesser – også dem de må have udenfor arbejdspladsen – da vi her mener at man i høj grad er større ekspert inden for de områder man virkelig går op i og er passioneret omkring. Dertil vil vi skabe forskellige og individuelle incitamentsordninger så vi i højere grad skaber bedre muligheder for at man kan nå sine mål, hvad end det er økonomiske, personlige, professionelle eller hierarkiske mål.”

Carl Cordes tilføjer, at man også vil fokusere på i høj grad at dele ansvaret ud til medarbejderne.


Både Carl Cordes og Niklas Bo Beglaubter Markussen kommer som nævnt fra bureauet Kadaver. Carl Cordes fra et job som production & client manager og Niklas Bo Beglaubter Markussen som creative lead.


Bureauet har også en tredje medejer. Det er Mads Christian Esbensen som bliver bestyrelsesformand. Han vil også være inde over at skabe bureauets kultur. Mads Christian Esbensen ejer i dag en række andre selskaber inden for såvel ejendomme som rådgivning. Bla. Carl Invest og Policy Group A/S.

Lige nu er de kun tre på bureauet, men planen er at vækste.