Topchefskifte i en af Danmarks største bureaugrupper

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Lars Bo Jeppesen rykker til international toppost, og Mads Bredal overtager ledelsen i Danmark.

Mads Bredal bliver fra september ny CEO for Dentsu Aegis Network i Danmark.

Han afløser Lars Bo Jeppesen, som forfremmes til en nyoprettet stilling som europæisk direktør med ansvar for Norden, Centraleuropa og Østeuropa i Dentsu Aegis Network.

Med flere end 5.500 kunder, en samlet omsætning på godt 30 milliarder danske kroner fordelt på 18 lande i Europa, får Lars Bo Jeppesen en toppost og bliver dermed en af de rigtigt højt placerede danskere i den internationale bureaubranche.

Tilbage til Mads Bredal, der forfremmes fra jobbet som Nordic Chief Operating Officer. Her har han sideløbende med at have nordisk kundeansvar for Dentsu Aegis’ 40 største kunder og gruppens nordiske new bizz-område, været adm. direktør for Carat i Sverige samt øverste chef for Carat og Vizeum i Finland.

Et job, hvor han blandt andet har vundet kunder som BMW, Mondelez, Microsoft og Thomas Cook Rejser.

Lars Bo Jeppesen lægger ikke skjul på, at Mads Bredal var hans favorit som direktør for Dentsu Aegis Network i Danmark:

”Mads har en ekstrem høj båndbredde – han tænker lynhurtigt og har en høj arbejdskapacitet. Samtidig har han været syretestet gennem de sidste to år, hvor han er blevet kastet ud i opgaver, hvor noget var ved at falde sammen – og så skulle bygges op igen. Det giver en robusthed og ydmyghed over for den konkurrencesituation, som Dentsu Aegis Network Danmark befinder sig i.”