Torsten Lehrmann vender tilbage til bureaubranchen

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Starter hos IUM på mandag efter en mindre succesfuld periode som forlagsdirektør.

For mindre end et år siden fik Torsten Lehrmann et tilbud, han ikke kunne sige nej til: jobbet som adm. dir. for Forlaget De Luxe.

Nu viser det sig, at det skulle han nok have gjort alligevel.

Han startede i efteråret, men som alle ved, var der en finanskrise under opsejling.

“Jobbet blev slet ikke det, som jeg havde troet og kom til at handle om at tilpasse frem for at udvikle. Vi var 27, da jeg startede, men 12 nu, da jeg stoppede”, fortæller en Torsten Lehrmann, der helt ærligt konstaterer, at han gerne havde været den oplevelse foruden.

“Finanskrisen ramte os først i december. til gengæld kom den så med fuld tryk”, siger Torsten Lehrmann, der formelt er blevet opsagt. Men det er sket på basis af en spareplan, hvor han sparede sig selv væk.

På mandag starter han så hos IUM som Trading director, og det glæder han sig til. Også selvom han går fra et job som adm. dir. til et mere almindeligt job.

“Jeg har godt nok lært en masse om mennesker, medarbejdere og krisestyring, men titlen betyder ikke noget. Der er masser af udfordringer i det, jeg skal lave, og jeg vil hellere lave noget, der er konstruktivt end at være adm. dir. og lave krisestyring”, siger Torsten Lehrmann.

Han tiltræder i en nyoprettet stilling.