Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk

Opdateret d. 29. januar: Det er IKKE første gang, PR-bureauets partnerkreds vil rumme kvinder.

GCI Mannov har i sine 34-årige historie aldrig haft kvinder i partnerkredsen. Skriver Børsen. Men faktisk har Charlotte Støvring, der er startet for sig selv i Århus, også været partner, og som det fremgår af kommentarerne er der flere fejl i artiklen.

Under alle omstændigheder kommer der nu hele tre kvinder ind som partnere. Dermed kommer partnerkredsen op på ni (ikke otte, som der stod), og kvinderne vil således udgøre en tredjedel.

De tre er:

  • Rikke Sternberg (36), der har en fortid som bl.a. it-journalist, og som kom til GCI Mannov i 2006. Hun vil bære titlen “Head of pratice, new technologies”.
  • Anne Reinholdt (33), der er uddannet cand.ling.merc men som også har arbejdet som journalist Jyllands-Posten. Hun kom til GCI Mannov i 2004 og får ansvar for healthcare-afdelingen.
  • Christina Rindom (35), der er uddannet cand.merc.aud, der bl.a. har en fortid som semiprofessionel roer. Hun har desuden arbejdet som revisor og kom til GCI Mannov i 2005. Hun bliver økonomichef.

Kommentarer

  1. Tillykke med det. Men det er nu ikke helt rigtigt hvad der står i artiklen. Charlotte Støvring, der forlod Mannov og startede sit eget firma, er da også kvinde og hun var partner i mange år.

  2. Ja, ærgerligt at en god nyhed er ellers så præget af faktuelle fejl.

    Charlotte Støvring var i Mannov i mange år, og var ikke bare partner men direktør, og så er der også Lotte Hansen, som sidder stadigvæk hos Mannov. Desuden er er 9 (ikke 8) partnere, i hvert fald, hvis man tager 2 minutter at læse nyheden på Mannov’s egen hjemmeside.

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club