Tre nye partnere i Hello Group

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

For første gang er der en kvinde mellem partnerne. Bureauet har gennem tiden haft en række partnere, men var efterhånden nået ned på to.

Hello Group har alle dage været en partnerdrevet bureau, og i alt 10 personer – alle mænd, i øvrigt – har i årenes løb været partnere, bl.a. serie-iværksætterne Morten Lund og Søren Kenner, samt Peter Svarre, der blev forfatter og selvstændig for siden at vende tilbage til bureauverdenen i form af In2media. Jørgen Juul og Anders Hjarnaa trådte ud og stiftede CPH Cloud, mens Stefan Bech siden har stiftet Wantr.com, som Hello Group også er en del af.

Partnerkredsen var nede på to i form af stifteren og adm. direktør, Jakob Langemark, og COO’en Peter Schmidt, der har været partner de seneste tre år.

Nu optager Hello Group så en ny gruppe partnere, tre i alt.

”James Kelway – ux og design director, Lasse Vakgaard – account director og Kahtrine Færch Stadil – også account director – er nye partnere og medejere af Hello Group. James og Lasse er ”egen avl”. De har begge været på bureauet i fem år og har virkelig udviklet sig – og arbejdet sig op – gennem årene. De har været en del af ledelsen de seneste par år. Kathrine kom til os fra DDB for tre år siden og gik næsten direkte ind i ledelsen – hun har i dén grad formået at udviklet vores Health business,” siger Jakob Langemark.

Han ser det som en både naturlighed og nødvendighed, at Hello Group har partnere.

”Partnerstrukturen er en del af vores iværksætterkultur – alle vores partnere, både nuværende og tidligere, har et iværksættergén, og det skal vi fortsat dyrke. Ikke kun i partnerkredsen, men i hele bureauet, der tæller 10 nationaliteter fordelt på godt 35 medarbejdere. I det daglige har vi en Idle Hands Sandbox, hvor enhver, der har tid til overs, kan rode med nye projekter eller arbejde videre på de eksisterende. Desuden har vi sat os for at starte mindst én ny virksomhed om året,” siger Jakob Langemark.

Ledelsesgruppen i Hello Group består af de fem partnere samt Aylin Kanpak.