Tryg får to førstepladser i ny analyse

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

MyResearch, der har målt bureauernes image siden 2008, er nu for første gang ude med analyser fra fire andre brancher: Forsikring, bank, advokat og revision. Se resultaterne her. Samt hvad det generelle billede viser om store og små aktører i en branche.

Tryg har både de mest tilfredse kunder og det stærkeste brand i en imageanalyse af forsikringsbranchen fra MyResearch, som for første gang har undersøgt ikke blot forsikringsbranchen, men også advokat-, revision- og bankbrancherne.

Det der gør Tryg speciel, er at de er den eneste virksomhed i de pågældende brancher, der er nummer 1 på både top 3-listen på Brand Power Index samt top 3 på kundetilfredshed.

Anderledes er det i banksektoren. Her er det de store banker, der ligger i toppen på Brand Power. Men kigger man på kundetilfredshed, er det helt andre – og mindre – banker, der dukker op på top 3.

I henholdsvis advokatbranchen og revisionsbranchen går et går et enkelt firma igen på Top 3 på Brand Power Index og Top 3 på kundetilfredshed.

I advokatbranchen er det Plesner, der ligger nr. 3 på Brand Power og nr. 2 på kundetilfredshed.

Og i revisionsbranchen er det PwC, der er nr. 2 på Brand Power Index og nr. 3 på kundetilfredshed.

Fra adm. direktør i MyResearch, Mogens Østergaard, der siden 2008 har lavet den samme slags analyse til bureaubranchen, lyder det:

”Det er typisk således at de store virksomheder ligger godt til på Brand Power, mens vi ofte ser at de lidt mindre klarer sig bedst, når det gælder kundetilfredshed.”

Se listerne her:

Forsikring

Brand Power Index

 1. Tryg
 2. Topdanmark
 3. Codan

Kundetilfredshed

 1. Tryg
 2. Alm. Brand
 3. If

Banker

Brand Power Index

 1. Danske Bank
 2. Nordea
 3. Jyske Bank

Kundetilfredshed

 1. Ringkjøbing Landbobank
 2. Spar Nord Bank
 3. Arbejdernes Landsbank

Advokat

Brand Power Index

 1. Kromann Reumert
 2. Bech-Bruun
 3. Plesner

Kundetilfredshed

 1. Gorrissen Federspiel
 2. Plesner
 3. Lundgrens

 

Revision

Brand Power Index

 1. Deloitte
 2. PwC
 3. EY

 

Kundetilfredshed

 1. BDO
 2. Beierholm
 3. PwC

Fakta

 

I MyImage Bank har 566 beslutningstagere i virksomheder med 20+ ansatte vurderet 12 banker: Arbejdernes Landsbank, Danske Bank, Handelsbanken, Jyske Bank, Lån & Spar Bank, Nordea, Nykredit Bank, Ringkøbing Landbobank, Spar Nord Bank, Sparekassen Kronjylland, Sydbank og Vestjysk Bank.

 

I MyImage Forsikring har 595 beslutningstagere med 20+ ansatte vurderet 9 forsikringsselskaber: Alm. Brand, Codan, GF Forsikring, Gjensidige Forsikring, If, Købstædernes Forsikring, LB Forsikring, Topdanmark og Tryg.

 

I MyImage Advokat har 527 beslutningstagere med 20+ ansatte vurderet 11 advokatfirmaer: Accura, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Dahl, DLA Piper, Gorrissen Federspiel, Horten, Kromann Reumert, Lundgrens, Poul Schmith/Kammeradvokaten og Plesner.

 

I MyImage Revision har 543 beslutningstagere med 20+ ansatte vurderet 10 revisionsfirmaer: BDO, Beierholm, Dansk Revision, Deloitte, EY, Grant Thornton, KPMG, Martinsen, PwC og Redmark.