Turbulens i det nye Par No 1’s ledelse

Peter Engholm
25@mail.dk

Som noget af det eneste er Par No. 1’s hjemmeside opdateret med den nye direktion. Men blot to måneder efter overtagelsen er den blevet uaktuel.

Trekløveret af IT-folk, der har sat sig for at genrejse Par No 1, har allerede efter to måneder ændret i holdopstillingen for det nye bureau.

Trekløveret er Niels Heuer, Kim Nielsen og Morten Thorndahl, og de har købt Par No 1’s datterselskaber i København (Reklamebureauet Os) og i Riga samt aktiviteterne i Par No 1.

Det er dog småt med udmeldinger om, hvad der skal ske, og på hjemmesiden har man ikke fået gjort meget andet end at udskifte cvr-nummeret samt direktionen. Resten – inclusive bestyrelsen – er den gamle Par No. 1 hjemmeside.

Det fremgår altså, at Morten Thorndahl er ny adm. direktør i Par No 1 – og det visionære talerør, som Niels Heuer udtrykte det i en mail til Bureaubiz. Men det fremgår også, at Finn Andersen er en del af den nye direktion med ansvar for selskabet i Riga.

Den opdatering af hjemmesiden er dog allerede blevet uaktuel, for Finn Andersen er ikke længere ansat i Par No 1. Han har forladt bureauet inden for de seneste dage.

En søgning på Linkedin gør i stedet Vigija Vulfa til managing director i Riga-bureauet. Hun har en fortid som senior commercial advisor i den lokale Danish Trade Council.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Finn Andersen, og heller ikke i dag har Morten Thorndahl besvaret Bureaubiz’ henvendelse.