Tv-direktør bliver direktør for markedsførings-virksomhed

peng

Den tidligere adm. direktør for TV 2 Sport kommer nu i front for virksomhed, der blandt Nordens førende leverandører af markedsføring på nettet.

Den tidligere adm. direktør for TV 2 Sport kommer nu i front for en virksomhed, der beskriver sig som værende “blandt Nordens førende leverandører af markedsføring på nettet.”

Claus Bretton-Meyer er netop udnævnt som ny adm. direktør for danske EuroAds Group. Han skal bl.a. være med til at skabe yderligere vækst i virksomheden, som netop nu udvider til bl.a. Spanien og Brasilien.

Bretton-Meyer kommer fra stillingen som adm. direktør for joint-venture-selskabet TV 2 Sport, og han har desuden tidligere været ansat som regionsdirektør i medieovervågnings- og medieanalysevirksomheden Cision.

Om sin nye nye stilling, der tiltrædes den 1. juli, siger Claus Bretton-Meyer i en pressemeddelelse:

”EuroAds Group er en superspændende vækstvirksomhed, som på ganske få år har taget en stærk førerposition i Norden. Jeg har stor respekt for ejernes og medarbejdernes flotte vækst og resultater, der er blevet skabt siden starten i 2006. Jeg ser meget frem til at fortsætte både vækst og til et fortsat fokus på internationalisering.”

Ejerkredsen og bestyrelsen bag EuroAds Group – Jimmi Meilstrup, Morten Vilsen og Thomas Paludan – står i samlet trop bag disse ord:

”Claus Bretton-Meyer er en strategisk og operationel stærk leder med stor erfaring i at drive en virksomhed frem i vækst – senest med TV 2 Sport. Vi tror derfor på, at Claus er den helt rette person til at udvikle forretningen, der i dag har opbygget et solidt fundament med en omsætning på mere end 100 mio. årligt, og som beskæftiger 40 medarbejdere i 6 lande.”