Uberkant-folk bag nyt bureau

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

4 af de 4½ medarbejdere på Small Cph kender hinanden fra Uberkant. Bureauet vil leve op til sit navn og ikke vokse sig meget større.

Da Berit Sandholt den 1. august tiltrådte det kreative kommunikationsbureau Small Cph som udviklings- og kontaktchef, var kunderne og arbejdsmetoderne nye – men kollegerne var velkendte. Bureauet har 4½ medarbejder, og de 4 fuldtidsfolk har alle Uberkant som seneste arbejdsplads.

“Jeg kender Lars og Thomas fra tidligere og ved, at de er fagligt dygtige og vildt kreative,” siger Berit Sandholt om bureauets to stiftere og partnere, Lars Toft og Thomas Mygind Christensen. De etablerede bureauet først på året.

Netop erfaringerne fra tidligere arbejdspladser danner grundlaget for det unge bureaus rammer. For Small ønsker ikke at blive store, idet man ser et bureau på max 10 personer som den ideelle størrelse.

“Ideen om at forblive små kommer fra vores erfaringer fra andre bureauer. Når et bureau begynder at blive stort, risikerer nærheden i kunderelationen let at gå tabt. De mennesker, kunden møder første gang, er også dem, som kunden fortsætter med. Samtidig skal vi ikke fodre en webafdeling eller et fast produktionsapparat, men er frie i vores virksomhedsstruktur og tankegang til at vælge den rette løsning til den enkelte opgave,” siger Berit Sandholt.

Sku’ I endelig vokse lidt, vil de næste medarbejdere så også komme fra Uberkant?

“Det er ikke planen. Vi har netop fået vores første kunder i London, så det næste skud på stammen kunne passende være Small London. “Going big by staying small” er vores mantra,” siger Berit Sandholt.

Den fjerde medarbejder i Small Cph er Birgitte Kirkelund, der er grafisk designer, og den halve er Henrik Poulsen, der senest har været hos Semandus.