Udbrud fra 727

Peter Engholm
25@mail.dk

Medejere fra 727 Online har købt sig ud og har skabt By Habit.

Det blev til godt to år i 727 Online for den tidligere Scan Ad-kvartet; Anders Bregendahl Hansen, Thomas Dahl Jensen, Jon Vibe og Mads Lund.

De har nu dannet selskabet By Habit.

“Vi var uenige om strategien og om, hvad der skulle være vores core-business”, forklarer partner i 727 Online, Lars Jensen.

“De fire, der nu har dannet By Habit, ønsker at fokusere på dialog og relation, mens vi mere opfatter os selv som det traditionelle bureaus online del. Vi løser forholdsvis brede opgaver, hvor vi integrerer online”.

Bruddet kunne umiddelbart være en ømtålelig affære, for både Anders Bregendahl og Thomas Dahl var partnere i 727 Online.

“Vi skiltes i en god tone, og alle parter var enige om, hvordan partnerne skulle købes ud, og tilsvarende hvordan de købte nogle af kunderne med. Hvis ikke man skilles på en ordentlig måde, så risikerer både kunder og medarbejdere at blive gidsler”, siger Lars Jensen.

By Habit-folkene sagde farvel til 727 Online den 31. oktober, og deres navne er netop blevet fjernet fra 727s hjemmeside.

“Vi er ni tilbage, og vi har rigtig mange opgaver – også de kommende måneder, så jeg ser ikke nogen problemer driftsmæssigt lige om hjørnet,” siger Lars Jensen.

Han bliver snart suppleret i den daglige ledelse af Jan Overgaard, nuværende kontaktchef i 727 og tidligere marketingansvarlig i Happii.dk. Herefter vil ejerkredsen i 727 Online bestå af Flemming Kok, Tom Elert, Lars Jensen og Jan Overgaard.