Umloud-direktør finder nyt job

Peter Engholm
25@mail.dk

Umloud gik, under navnet ”Endnu et bureau”, for nylig konkurs. Nu har direktør Uri Duvald Andersen fået job som seniorrådgiver og kundeansvarlig på et andet bureau.

Enderne kunne ikke mødes i Umloud Untd, der for nylig skiftede navn til Endnu et bureau – for kort efter at begære sig selv konkurs. Ejeren og strategisk direktør, Uri Duvald Andersen, understregede vigtigheden af at lukke på en ordentlig måde, og nu kan han tage hul på en ny begyndelse:
Den 1. oktober tiltræder han hos Bysted som seniorrådgiver på strategi- og digitalområdet. Han bliver kundeansvarlig og får desuden et ledende ansvar for newbiz.

”Umloud Untd eksisterede i mere end ti år, og det berør mig selvfølgelig at slippe min lille darling. Samtidig er jeg så parat til at tage nye favntag i Bysted – et strategisk kommunikationshus, der lever op til sin betegnelse. På et mindre bureau skal man have mange kasketter på, mens Bysted har dedikerede eksperter. Jeg ser frem til at dyrke mit personlige fagområde; strategi- og konceptudvikling på kampagne- og digitalområdet,” siger Uri Andersen.

De seneste par år har han især arbejdet med de digitale og mobile medier for en række større organisationer som DI, SMK, Forsvaret, Moderniseringsstyrelsen og Ældresagen.

Hos Bysted sig adm. direktør, Bo Søby Kristensen:

”Hele Bysteds fokus er at bryde siloerne ned mellem det digitale og det analoge – både hos kunderne og internt. Derfor opruster vi med erfarne og dygtige folk, der naturligt tænker på tværs af medier. Uri er en skarp og forretningsorienteret kommunikationsmand, der ser tingene oppefra, og som forstår at samle kommunikation i stærk strategi og enkle koncepter, som hænger sammen med forretningen. Vi kender Uri og hans bureau Umloud Untd, og jeg er sikker på, at han vil tilføre værdi til huset med sin helhedstænkning i en tid, hvor skellene mellem reklame-, kommunikations- og digitalbureauer udviskes”.