Umwelt: Ny bureauchef skal optimere processer

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Samtidig skal adm. dir. Steen Søndergaard i højere grad koncentrere sig om at tegne bureauet eksternt.

Umwelt har ansat Katrine Leisby Hammerlund som ny bureauchef, og bag den titel gemmer sig et job, som retter sig mod at optimere processer i bureauet.

“Katrines opgaver bliver at tilrettelægge nogle systemer og arbejdsgange, der sikrer, at vores kunder er tilfredse og at vi optimerer vores ressourcer,” siger adm. dir. Steen Søndergaard og fortsætter:

“Det er ganske rigtigt en opgave, der typisk har ligget hos mig som adm. dir., og jeg vil da også fortsat interessere mig for dagligdagen på bureauet. Men det er blevet mere komplekst at tilrettelægge processer, og derfor kræver det mere fokus. Samtidig er vi inde i en god periode, og derfor mener vi. at det er et rigtigt tidspunkt til initiatvet.”

Steen Søndergaard fortæller, at Katrine Leisby Hammerlund også får kontaktansvar for PFA, der er en af bureauets store kunder, så hun ikke kun arbejder med organisation, men også er aktiv på kunder.

For ham betyder ansættelsen, at han får bedre tid til at tegne bureauet eksternt.

Katrine Leisby Hammerlund kommer fra TBWA, hvor hun var kontaktdirektør og brand manager.

Umwelt blev i øvrigt igår udsat for uventet turbulens, da bureauet blev vraget af dets nye kreative direktør, Thorkild Bjerre, få uger efter, han var begyndt. Han ville hellere have et job hos DialoguePeople.

Han forsøger at forklare sin beslutning til Markedsføring i dag.

“Tidspunktet for et jobskifte er ikke optimalt, men det her er en stor mulighed – og de to ting hænger desværre bare ikke altid sammen. Danmark har sovet i timen i forhold til det digitale, og hos PeopleGroup får jeg mulighed for at sætte mig til bords med nogle af Danmarks dygtigste kreative, og være med til at tænke løsningerne 100 pct. integreret,” siger Thorkild Bjerre.