Uncle Grey team skal starte nyt Aarhus-bureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Aalborg-bureauet Clienti åbner nu afdeling i Aarhus. Hos Uncle Grey er der i stedet ansat en ny direktør, som har fået større ansvar. Samtidig er man på jagt efter ny kreativ direktør.

Relationerne mellem Anders Bjørnstrup og Jesper Søderberg og Kim Michael er ikke svære at få øje på. De kender hinanden tilbage fra Par No. 1.

Nu finder de sammen igen. Jesper Søderberg og Kim Michael har valgt at forlade Uncle Grey hvor de var henholdsvis direktør og kreativ direktør i Aarhus, for at slå sig sammen med Anders Bjørnstrups bureau, Clienti.

Anders Bjørnstrup forlod Par No. 1 kort før kollapsen og stiftede siden Aalborg-bureauet, Clienti. Det gik stærkt – 0-24 medarbejdere på 4 måneder – og siden har man fortsat ekspansionen med åbningen af et københavnerkontor.

Nu står Aarhus på dagsordenen, og det er her Jesper Søderberg og Kim Michael kommer ind. De skal stå for etableringen og driften af Clienti i Aarhus.

“Vi kender jo både Jesper og Kim særdeles godt, og vi ved, hvor stærke faglige og menneskelige kvaliteter de begge besidder. Derfor er vi glade for at få dem med på Clienti-holdet,” siger direktør Anders Bjørnstrup. 

Målsætningen er at skabe et bureau i Aarhus med den størrelse og de kompetencer, der skal til for at løfte interessante opgaver, både online og offline.

Jesper Søderberg og Kim Michael vil dog indledningsvist arbejde ud af Aalborg.

”Inden vi åbner for de nye lokaler i Aarhus, vil vi lige afsøge alle muligheder og forhåbentlig få nogle flere kunder på plads. Vi har en igangværende dialog med både nuværende og potentielle kunder samt potentielle medarbejdere og samarbejdspartnere,” siger Anders Bjørnstrup.

Jesper Søderberg og Kim Michael indtræder som direktører i Clienti – men med den klare opgave at opbygge bureauet i Aarhus. Som kreativ direktør vil Kim Michael dog også supplere Clientis kreative direktør, Niels Drevsholt.

“Kim Michaels baggrund er AD/koncept vejen, hvor Drevsholts er tekst/koncept vejen, så derfor supplerer de hinanden rigtig godt og vil komme til at arbejde sammen på en lang række opgaver. Men stadigvæk med udgangspunkt i hver sin adresse. Drevsholt har allerede et stort team han skal lede og udvikle hver dag – det skal vi have bygget op til Kim Michael i Aarhus også,” siger Anders Bjørnstrup.

Hos Uncle Grey har man allerede ansat Jesper Søderbergs afløser. Der er tale om Jesper Møller, der er fundet hos Vizeum. Han får titel af kontaktdirektør, og får ansvaret for bureauet i Aarhus. Han kommer desuden til at indgå i bureauets ledelse, og posten har således fået udvidet ansvarsområde.

Kim Michaels afløser er endnu ikke fundet.

“Vi kigger efter en – men i de senere år har vi ansat flere unge kreative, som får mere plads nu,” siger adm. dir. Rolf Bach Christensen.