Uncle har hentet både medarbejdere og kunde hos Scanad

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bl.a. Michael Patersons afløser. Men der har i det hele taget været gang i ansættelserne, for bureauet har også hentet folk i andre Århus-bureauer.

Den enes død – den andens brød. Uncle har længe haft et rekrutteringsbehov – bl.a. efter, at Michael Paterson og Mogens Kristensen gik til Recommended – og på det seneste er det århusianske bureaumarked blevet noget mere tilgængeligt, når det gælder rekruttering.

Helt konkret har Uncle hentet fire Scanad-folk på det seneste. Men det stopper ikke her. Der er også hentet nye folk hos Minuskel og NoZebra.

Hertil kommer, at Uncle nu også arbejder for en af Scanads kunder i form af Skoringen.

“Skoringen har haft gode relationer til nogle Scanad-folk, og kombineret med det set-up, vi samlet har kunnet tilbyde, er resultatet blevet, at vi nu arbejder for dem,” siger adm. dir. Lars Samuelsen.

Forleden kom det frem, at Jesper Søderberg er begyndt hos Uncle som kontaktdirektør. Han er dog ikke den eneste oprustning på den post. Steffen Juul fra NoZebra er også ansat, og Lars Samuelsen fremhæver denne ansættelse som en digital styrkelse af bureauet.

Jesper Søderberg er heller ikke uden Scanad-kollegaer, idet kreativ direktør, Kim Michael, bliver den, der erstatter Michael Paterson som kreativ direktør Jesper Hansens makker. De to kommer således nu til at udgøre bureauets kreative senior-team.

Lars Samuelsen har også ansat en projektleder i skikkelse af Helle Brøgger, der kommer fra Scanad.

“Hun har tidligere været hos os, men ønskede at prøve nye udfordringer. Jeg var ked af at sige farvel til hende og har hele tiden gerne villet have hende tilbage,” siger Lars Samuelsen.

Herudover er Rune Dueholm også ansat som senior AD’er. Han kommer fra Minuskel.

Uncle kan ikke prale med andre Scanad-kunder. Til gengæld er der på Fyn vedholdende rygter om, at Robert Rasmussen sammen med flere medarbejdere og kunder er på vej ind i Andersen & Blæsbjerg.

Der er dog foreløbig ikke kommet noget frem om, hvordan processen går.

Hos Holst Advokater, der varetager konkursboet, siger advokat Claus Hedegaard:

“Vi har ingen intentioner om at færdiggøre aftaler, men vi indgår gerne aftaler om overdragelse af materiale, og det er vi i gang med.”

Han tilføjer, at aftalerne kan indgås både med Scanad-kunder direkte eller med bureauer, der skal overtage det.