Ungdomsbureau er uden leder

Peter Engholm
25@mail.dk

U28 – bureauet i Sylvester Hvid & Co, hvis medarbejdere og målgruppe er under 28 – er en rugekasse, og nu har en kunde hentet lederen.

Sylvester Hvid & Co er en bureauleder i underskud for tiden.

Ikke adm. direktør Fernando W. Olsen, men lederen for Sylvester Hvids ungdomsbureau, U28.

Den hidtidige direktør, Henrik Funder, er hentet til et job hos en af bureauets kunder.

“Henrik Funder er blevet tilbudt nogle store udfordringer i en stilling som landechef på produktområdet hos en internationalt orienteriet kunde. Det er fuldt fortjent, at han får muligheden,” siger Fernando W. Olsen.

U28 er specialister i kommunikation til unge under 28 år – og arbejdet udføres af unge under 28. Bureauet fungerer også som en rugekasse for unge medarbejdere – når de passerer 28 år, bliver de tilbudt andet job i Sylvester Hvid & Co, hvis de da ikke samles op af eksterne.

“Bureauet består af tre faste medarbejdere – ja, for tiden to – og en større skare, spændende fra studerende til fagspecialister. Det er en slags subkultur i bureauet, ikke så meget et egentlig selvstændigt bureau, for vi isolerer ikke medarbejderne, men integrerer dem i bureauets øvrige projekter. Ellers risikerer man, at der går hiphop i den,” siger Fernando W. Olsen.

Hiphop … hvordan?

“De unge er typisk dygtige til at eksekvere, det kan være artwork eller tekst, hvor man retorisk kan gebærde sig blandt unge. Men ofte mangler man endnu erfaringer på andre områder, og derfor vil man typisk være udfordret på konsulentniveau, når vi taler unge medarbejdere,” siger Fernando W. Olsen.

Er det derfor, at I endnu ikke har en afløser for Henrik Funder klar?

“Ja, stillingen slås ikke op. Den profil er en, der skal headhuntes. Hvis vi møder den rette, så ligger der en ansættelseskontrakt klar. Indtil da klarer vi os uden leder for U28,” siger Fernando W. Olsen.