Ungt stjerne-team til Robert/Boisen

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

De har hele 5 shortlister ved CCA og en mappe, der er internationalt anerkendt. Praktik i New York er nu vekslet til fast job på Robert/Boisen.

Robert/Boisen & Like-minded har 7 shortlister ved fredagens Creative Circle Award, mens det unge team, Frederik Voetmann og Niklas Hultquist, har 5 shortlister.

Så på den led er det nok ikke så overraskende, at de to parter nu har fundet sammen, idet Robert/Boisen har hyret det unge team.

Frederik Voetmann og Niklas Hultquist, der står foran deres bachelor på Kreativ Kommunikation på DMJX, fik i sommer deres mappe udpeget som værende blandt verdens 20 bedste ved Creams store konkurrence.

Da teamet skulle vise mappen frem hos Grey London, havde de forinden brugt en måned på at kode virtual reality, så deres portfolio kunne præsenteres kreativt.

Månedens forarbejde – beskrevet på Bureaubiz – udløste både et to måneder praktikophold hos Johannes Leonard i New York og en af ovennævnte CCA-shortlister (The 360° Portfolio Experience i Selfpromotional-kategorien).

Hultquist og Voetmann har også været i praktik hos Robert/Boisen, som de seneste måneder har hyret dem ind som freelance-team. Og nu altså en fastansættelse.

Søren Christensen, partner i Robert/Boisen & Like-minded, siger:

”Vi har været meget imponerede af deres tilgang til tingene. De er talentfulde, idérige, ydmyge og ikke mindst vildt søde. Deres arbejde på skolen og i forbindelse med diverse awardshows understreger, at de har en stor fremtid i branchen foran sig. Og vi er både glade og stolte over, at teamet nu har tilsluttet sig bureauet.”

Frederik Voetmann og Niklas Hultquist har udover Portfolio-shortlisten også 2 lodder i kurven i YYCA Advertising og 2 i YCCA Digital. De vandt også YCCA Digital sidste år.

I en fælles udtalelse siger teamet:

”Vi er enormt stolte, beærede og ovenud glade for at blive en del af Robert/Boisen & Like-minded. Bureauet er blandt dem, der går forrest inden for dansk kreativitet og har altid været en stor inspirationskilde for os. Derfor er det et drømmebureau at kunne få lov at repræsentere i fremtiden.”