Valtech køber teknisk bureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Valtech lægger med købet af Codehouse 25 medarbejdere til staben og får kunder som Lego, Pandora og Jabra med oveni.

Digitalbureauet Valtech køber det tekniske bureau Codehouse og får dermed føjet 25 medarbejdere i København til medarbejderstaben samt kunder som Lego, Jabra og Pandora.

Formålet er at styrke positionen som et stærkt Sitecore-konsulenthus, siger Valtechs direktør for Danmark, Tyskland, Schweiz og Frankrig, Carsten Brogaard Jensen:

”Codehouse-opkøbet sikrer, at ingen i Nordeuropa kan matche Valtechs dybde og bredde på Sitecore Experience Cloud™. Når vi kombinerer det med vores tværgående ydelser og solide kompetencer inden for digital kreativitet og strategi, kan vi levere de bedste løsninger til de ambitiøse kunder, der efterspørger markedets mest anerkendte platforme til digital marketing og kontekstuel e-handel.”

Fra Codehouses side er det de tværgående kompetencer, der er en af hovedårsagerne bag bureauets ønske om at blive en del af Valtech-teamet, siger adm. direktør og grundlægger Steven Singh:

”Vi har siden 2000 etableret os som et førende teknisk bureau med nogle af markedets absolut bedste udviklere. Det er også en af grundene til at vi servicerer nogle af de mest komplekse digitale platforme på markedet. Men i takt med at vi har set en ændring i vores kunders behov, har vi haft et naturligt ønske om at udvikle os, så vi fortsat kan garantere dem de bedste løsninger. Det er netop, hvad Valtech tilbyder os.”

Valtech har kontorer i København og Aarhus og tæller i dag 160 medarbejdere fordelt på over 25 nationaliteter.

Valtech indgår i den globale Valtech-gruppe med over 3.000 medarbejdere og 40 kontorer i bl.a. London, Stockholm, Paris, Amsterdam, München, Geneve, Buenos Aires, New York, Dallas, Chicago, Montreal, Sydney, Singapore og Bangalore.

De danske og internationale kunder tæller bl.a. L’Oréal, Novo Nordisk, Novartis, Coloplast, Grundfos, Fritz Hansen, Carlsbergbyen, Trygfonden, Nilfisk, Arla, Bayer og Maersk.