Valtech opruster i Aarhus

Peter Engholm
25@mail.dk

Bureauet skal bruge 10 nye medarbejdere, og inviterer derfor til åbent hus i nye lokaler om en måned.

DIS/Play er gået ud i en utraditionel rekrutterings-kampagne, hvor man søger mobiludviklere. Nu forsøger Valtech sig også med et lidt anderledes initiativ.

Bureauet ruster op i Aarhus og flytter med udgangen af september ind i nye lokaler, hvor man bliver genbo til Bruuns Galleri i Aarhus´ bymidte. Lokalerne indrettes som et kreativt kontormiljø med gamle værkstedskraner hængende frit i den store remisebygning.

“Digitale løsninger kalder konstant på innovation, kreativ kant og udnyttelse af de nyeste teknologier. Derfor investerer vi voldsomt i at skabe nogle helt fantastiske og provokerende rammer til glæde for vore konsulenter, vore samarbejdspartnere og vore kunder”, siger administrerende direktør Carsten Brogaard Jensen.

Samtidig inviterer man til åbent hus for interesserede jobansøgere. Det drejer sig om webudvikler, webdesignere, front-end udviklere, projektledere m.fl.

Det er 15 medarbejdere, der flytter ind i de nye lokaler, og Valtech søger 10 nye kollegaer til dem.

“Efterspørgslen på Sitecore eksploderer hos os og vi har derfor behov for at opruste på webudviklere i hele landet. I Aarhus tilbyder vi desuden studerende og alumnimedlemmer fra Erhvervsakademi Aarhus, Aarhus Universitet og Ingeniørhøjskolen gratis undervisning i Sitecore her til efteråret,” siger Carsten Brogaard Jensen.

Blandt bureauets store kunder i Jylland finder man Arla, DT Group og VestjyskBank.