Valtech overtager lille virksomhed

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Martin Stahl har valgt at lade sig ansætte i Valtech i stedet for at fortsætte som selvstændig.

Martin Stahl tiltrådt en stilling hos Valtech som Senior Consultant med henblik på at styrke Valtechs kompetencer inden for SEO/SEM og Behavioural Targeting områderne.

Dermed siger han farvel til en rolle som selvstændig i sit lille firma, Stahl & Co, hvor han har rådgivet firmaer omkring webstrategi, webanalyse, weboptimering, SEO/SEM, e-mail marketing og social media. Blandt kunder kan nævnes Telia, Nycomed og Ferrosan.

Martin Stahl har taget de vigtigste kunder med ind i Valtech-regi.

Beslutningen forklares med, at kunderne er blevet større, og i takt med dette er behovet for at blive en del af et større bureau vokset.

For Valtech var denne nye mulighed for samarbejde ideel, idet virksomheden ønskede at optimere deres kompetencer inden for netop Martin Stahls kernekompetencer.

Han har flere års erfaring inden for branchen og er formand for gruppen Search Marketing Network hos FDIH og er desuden på opfordring blevet rådgivende medlem af Sitecore OMS Ninja Circle, som er Sitecores satsning inden for behavioural targeting.

Martin Stahl har, før han blev selvstændig, arbejdet med digital forretning hos bl.a. Mediaedge Cia (Outrider), Director A/S og Adspire.