Af Redaktionen

Bureaubiz udkommer med et nyt format. I samarbejde med Aalund har vi foretaget en stor kvalitativ undersøgelse af konkurrenceforholdene i bureaubranchen for at få svar på, hvad kunderne mener, bureauerne gør godt, og hvad de skal kunne i fremtiden.

Bureaubranchen er i konstant udvikling, og det kræver indsigt i både kundernes og konkurrenternes forretning, hvis man vil være med, hvor det sner. Vi har spurgt over 300 CMOs fra danske virksomheder om, hvad de mener, bureauerne gør godt, hvad der kan gøres bedre, og hvad de største udfordringer bliver for bureauerne i fremtiden.

Og så giver vi svar på, hvilke bureauer der har det bedste image blandt kunderne – og ikke mindst: hvorfor. 

“Bureauerne skal kigge mere holistisk på markedsføringen. De skal forstå vores strategi, vision og værdier. Hvilke produkter sælger vi, og hvordan får vi brugerne/kunderne med på at købe vores produkter? Hvilke budskaber skal der til for at få vores kunder med på rejsen?” – CMO-besvarelse i Konkurrenceanalysen

Kort sagt forsøger vi at give dig svar på, hvad dine kunder vil have, og hvad der fungerer for dine konkurrenter. På den måde bliver du rustet til at udvikle din forretning, så du er på bølgelængde med dine kunder og konkurrencedygtig i branchen.

“Vi savner, at bureauerne er mere fremsynede. Vi savner sparring der, hvor brugerne og modtagerne er på diverse platforme. Vi har brug for, at de er mere med på beatet og hjælper os med at finde udviklingsmulighederne.” – CMO-besvarelse i Konkurrenceanalysen

Vi tager temperaturen på bureauernes image og måler blandt andet kendskabsgrad og omdømme. Vi har undersøgt, hvilke bureauer der har et godt ry og står stærkest blandt potentielle kunder – og hvorfor. Med Konkurrenceanalysen får du et hands-on-format, der giver dig indsigt i, hvem både dine kunder, konkurrenter og fremtidige kunder er.

“Det handler om at få overført bureauernes viden til vores virksomhed, så vi bruger dem mere som en sparring end bare som et bureau. Mange af de store bureauer ser det som en opgave frem for et samarbejde.” – CMO-besvarelse i Konkurrenceanalysen

Interesseret i at vide mere?
Skriv til os på info@bureaubiz.dk, eller ring til salgsansvarlig Mik Steenberger på 30 24 86 66 for at høre mere om rapporten. Du kan bestille den her lige her.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club