Vejle-bureau lander stor nordisk PR-kunde

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Der er tale om en stor amerikansk virksomhed inden for gaming-industrien.

PR-bureauet Related, der holder til i Vejle kan nu skrive en ny nordisk kunde på listen. Der er tale om amerikanske Razer, som er verdens førende producent af gaming-tilbehør og –systemer.

Opgaven er vundet i konkurrence med flere nordiske bureauer.

“Vi kiggede særligt efter teknologiforståelse og kendskab til gaming-industrien, da vi skulle vælge en nordisk PR-partner til vores korps af europæiske bureauer. Related har dyb indsigt i branchen og kan hjælpe os på mange forskellige platforme, og vi ser frem til at øge produkt- og brandkendskabet i Norden,” siger Marco Chillon, europæisk direktør i Razer.

Related skal agere Razers forlængede arm i det nordiske medielandskab og er pressens primære kontakt for alle PR-forespørgsler, produktudlån, interviews m.m. Pressemeddelelser bliver tilpasset regionen, og Relateds Razer-team hjælper med forklaring og detaljer, når pressen tester produkter fra Razers sortiment.

Til lokale initiativer såsom events, i øvrige markeder end Danmark, har Related dog allieret sig med sine faste bureaupartnere i Sverige, Norge og Finland.

“Related har de sidste ti år opbygget ekspertise inden for teknologiområdet generelt og de senere år tilført nye profiler med specialviden om it, forbrugerelektronik og computerspil. Det høster vi frugten af nu,” siger Kenneth Nygaard Knudsen, Head of Tech og PR-konsulent hos Related.