Vertica fordobler partnerkredsen

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Tre medarbejdere er udnævnt til partnere i Vertica. Udvidelsen af partnerkredsen skal sikre fortsat vækst i både omsætning og personale.

Hos Vertica er partnerkredsen i dag blevet fordoblet. Det sker med udnævnelsen af Anna Katrine Matthiesen, Kim Bæk Hansen og Christian Baagøe Schou, der slutter sig til partnergruppen, der i forvejen består af Uffe Meiner, Lars Christensen og adm. dir. Jeppe Hansen.

Jeppe Hansen siger i en pressemeddelelse, at udvidelsen af partnergruppen sikrer, “at Vertica vedbliver at være et fedt sted, at have de samme værdier og være en kernesund forretning med høj faglighed.” Han fortsætter: 

“Her har vi kunnet mærke, at der var brug for flere med ansvar for Vertica i bredden med den størrelse, vi har i dag.”

Den nye partnergruppe skal mere konkret være med til at sikre, at bureauets vækst de seneste år – både hvad angår personale og omsætning – også fortsætter i fremtiden, lyder det i pressemeddelelsen. 

Anna Katrine Matthiesen er den af de nye partnere, der har været længst i bureauet. Hun blev i 2013 uddannet kandidat i informationsteknologi fra Aarhus Universitet og har siden da været ansat i bureauet. Først som IT project manager og senest som client director med ledelsesansvar i Aarhus-afdelingen. 

Kim Bæk Hansen har været i Vertica siden 2020, hvor han blev ansat som digital strateg og forretningsudvikler. Før det var han senior manager hos Kraftvaerk. Tidligere har han bl.a. været architect/udvikler hos Danske Bank og Creuna. 

Christian Baagøe Schou er den eneste af de tre nyudnævnte partnere, der kommer fra Verticas København-afdeling. Den har han været med til at opbygge, siden han blev ansat som general manager for kontoret i hovedstaden i 2019. Tidligere har han bl.a. været CTO og director of retail hos Bording Data. 


Christian Baagøe Schou (tv.) Kim Bæk Hansen (midt.) og Anna Katrine Matthisen træder ind i Verticas partnergruppe.