Very Patchwork ændrer ledelsen

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

For tre måneder siden fusionerede Very og Patchwork. Nu ændrer man ledelsen, og skifter bl.a. den danske CEO ud.

Very og Patchwork fusionerede i oktober 2017 og blev til Very Patchwork.

I første omgang afstedkom sammenlægningen af de to bureauer ingen ændringer på personalesiden, men nu tre måneder inde i fusionen er man nået til den konklusion, at der er behov for en anden holdopstilling til løfte Very Patchwork videre.

Det betyder, at adm. direktør for Very Patchwork Danmark Line Skafte Wilkens netop er fratrådt bureauet efter gensidig overenskomst.

I stedet overtager Martin Olesen rollen som adm. i Very Patchwork Danmark, samtidig med at han fortsætter som Group CEO med overordnet ansvar for bureauerne i Oslo og Stockholm.

”Line har spillet en vigtig rolle i udviklingen af Patchwork Danmark de seneste år, hvor vi har opkøbt Curious, fået Egmont Publishing som hovedaktionær, fusioneret Very og Patchwork og næsten har fordoblet bruttoavancen fra 2014 til 2017. Line har med sit engagement og gode energi været med til at modne virksomheden til den størrelse og format vi har i dag”, siger Martin Olesen.

Line Skafte Wilkens kom til Patchwork fra Komfo i 2015.

Hun opholder sig pt på Cuba, men sender denne besked hjem:

“Jeg er stolt af at have øget forretningen til det dobbelte samtidig med ,at medarbejder tilfredsheden også at steget markant i samme periode og jeg glæder mig til at se hvad nyt jeg skal igang med, men det bliver inde for branchen.”

Baggrunden for ledelsesændringen er, at man ønsker en strammere koordinering mellem det danske bureau og det nordiske setup.

Martin Olesen vil desuden involvere direktør Linda Frøkjær mere i den daglige drift.

”Vi har et ekstremt stærk tilbud i markedet, hvor kombinationen af Verys erfaring med indsigt, strategi og kreativitet kombineret med Patchworks forståelse for eksekvering og distribution af kommunikation er unik i forhold til det andre bureauer kan bringe til bordet. Vi har allerede haft en forrygende start med en håndfuld nye kunder, heriblandt Pandora og Bosch Indego, men for at bringe hele paletten i spil på nordisk plan, har vi vurderet, at der er behov for en strammere koordinering mellem det danske og nordiske.” slutter Martin Olesen.

Endnu en ændring, er at Jeppe Munksnæs udtræder af ledergruppen.

”Vi  har efterkommet Jeppe Munksnæs’ ønske om at tage orlov for at forfølge en drøm i en helt anden branche, da han skal stå for driften af Tisvilde Kro,” siger Martin Olesen.

Han vil dog stadig være tilknyttet Very Patchwork på konsulentbasis.

Very Patchworks danske ledergruppe ser således ud fremover:

CEO og Group CEO Martin Olesen, Group CCO Thomas Bjerg, direktør Linda Frøkjær, strategisk direktør Jonas Ingvardsen og head of copy & Concept Line Maria Kristoffersen.

Der er i alt 55 ansatte i Very Patchwork Danmark.