VVS-kæde vælger aarhusiansk bureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Landsdækkende frivillig VVS-kæde med knap 20 VVS-forhandlere har valgt aarhusianske Campfire & Co. som bureau.

Campfire & Co. skal fremover hjælpe VVS Comfort A/S i forhold til alle VVS-kædens marketingaktiviteter.

Faktisk var VVS Comfort slet ikke på jagt efter et bureau, men de valgte alligevel at indgå i en dialog med Campfire.

”Jeg var egentligt ikke på udkig efter et nyt bureau-samarbejde, men seriøsiteten, indsigterne og forretningsforståelsen kunne jeg ikke sidde overhørig, og derfor har vi nu valgt at inddrage Campfire & co. i samtlige af vores marketingaktiviteter, siger Lars Eskerod, administrerende direktør i VVS Comfort A/S.

Opgaven bliver at tilgodese flere forskellige målgrupper i både markedsføringen og de salgsfremmende initiativer.

Udover kunderne, som både er forbrugere og virksomheder, som skal kende de lokale medlemmer af kæden, skal der også skabes omsætning til den fælles ecommerce platform.

Samtidig skal der tiltrækkes nye medlemmer til kæden. Samtidig ligger det naturligt også at hjælpe de enkelte medlemmer med deres individuelle markedsføring.

Det har allerede vist sig i en lokal tv-kampagne, der kører på TV2 Østjylland, for forhandleren i Aarhus, Frede Andersen VVS – se filmen nederst.

Fra Campfires side har man oplevet en anderledes – og meget positiv tilgang fra den nye kundes side.

”Oftest vil kunderne gerne se noget kreativt, men vi evnede at forklare potentialet i VVS Comforts digitale tilstedeværelse og sammenhængskraften mellem kædens øvrige marketingindsatser – og lige så vigtigt, hvordan vi sikrer højere værdi blandt kædens medlemmer. Potentialet skal forløses på tværs af alle kontaktpunkter – og medlemmernes lokale initiativer, lokale position og kædekontorets overordnede kampagner,” siger kontaktdirektør hos Campfire & Co., Christian Mücke Laursen.

Filmen for den lokale VVS-forhandler er produceret af Campfire & Co.’s in-house film- og videoafdeling: