Af Finn Graversen finn@bureaubiz.dk

Bureauet har både udvidet ledergruppen og ansat en ny strategisk planner hentet fra Vice.

Community bureauet, Very, flyttede for kort tid siden fra People Group ejendommen på Vester Farimagsgade til Kødbyen.

Men man tog lidt mere med end blot computere, borde og stole. Bureauet har ansat den tidligere nabo, We Love Peoples kontaktdirektør og partner, Andreas Lange, som ny kontaktdirektør og medlem af bureauets ledelse.

Den består herudover af adm. dir. Thomas Bjerg samt Martin Vibe Jacobsen og Louise Lund Brandt.

Andreas Lange forlader We Love People efter 10 år på bureauet. Det sker i forlængelse af, at der er sket en del ændringer.

Adm. dir. Pernille Simmelkiær og Peter Stenbæk forlod bureauet i januar for at bygge det nye bureau, Cosmic People, der lige som We Love People og Very har People Group i ejerkredsen.

I stedet trådte Karina Holm Henriksen ind som ny adm. direktør, mens Christina Blak beholdt titlen som kreativ direktør – men altså nu den eneste kreative direktør.

Andreas Langes ansættelse hos Very sker som et led i bureauets ambition om fortsat at styrke sin strategiske position på markedet, samt en yderligere kvalitetssikring af bureauets processer og leverancer.

Endnu en ansættelse

Udover at tilføje bureauet kreativ indsigt og forståelse, vil Andreas Lange komme til at forretningsudvikle Verys nordiske community- og plannerprofil, som med Verys bureauopkøb i Norge kommer til at spille en stadig større rolle fremadrettet.

Men Andreas Lange er ikke den eneste oprustning. Very har ligeledes hentet strategisk planner, Katrine Thamdrup fra Vice, til bl.a. at styrke og udvikle Verys tilgange til community insights yderligere, da det er det centrale værktøj i Verys løsninger.

”Vi har specialiseret os i at skabe den bedste forståelse for brugerdrevet kommunikation, der er en væsentlig præmis for markedsføring i dag, og som kun vil komme til at fylde endnu mere i fremtiden,” siger adm. dir. Thomas Bjerg og fortsætter:

“Vi har gennem længere tid haft et markant fokus på at styrke og konsolidere vores kerneforretning og strategiske community-afsæt, og derfor er erfaring og strategisk forståelse vigtige brikker i vores ambition fremadrettet. Derfor er vi meget glade for at have fået Andreas og Katrine om bord på bureauet.”

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Bureaurapporten trykt og digitalt
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • To årlige gå-hjem-møder
Køb nu

Kommentarer

  1. Hurra! Det lyder som er godt valg for Very, og en spændende mulighed for dig Andreas. Jeg giver (dyr!) norsk kaffe når du kommer til Oslo… 🙂