Bureaunyt: Wethink Nordic skal hjælpe med at promovere træbyggeri

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Wethink Nordic skal i et konsortium med Teknologisk Institut udvikle en platform, så kommuner i hele Norden får mere viden om at bygge i træ.

For at gøre kommunerne klogere på, hvordan man bygger i træ, skal bureauet Wethink Nordic sammen med Teknologisk Institut udvikle en nordisk digital platform.

Kunden er Wood in Construction, der er et videns- og innovationsforbund, som arbejder for at fremskynde overgangen til nul-kulstofs økonomi. Det sker bl.a. ved at identificere og støtte innovation, som hjælper samfundet med at mindske og tilpasse sig klimaforandringer, står der i pressemeddelelsen.

Den digitale platform skal give kommunerne mere viden om træbyggeri og hjælpe dem med information og vejledning.

Ghita Holst, strategy director og partner hos WeThink, siger om projektet:

“Hos WeThink Nordic banker vores hjerter for bæredygtige løsninger, og derfor passer dette projekt rigtig godt til vores DNA. Vi har vores nordiske afsæt og erfaring med flere projekter, som skal samle og formidle politiske budskaber, blandet med gennemtænkt UX. Dét, i en kombination med Teknologisk Instituts store viden på træområdet, vil skabe en informativ platform, som vil hjælpe mange kommuner fremover.”

Projektet har været i udbud i hele Norden, og Wethink Nordic og Teknologisk Institut har vundet opgaven som et konsortium.