Winwin hyrer ny kontaktchef

Peter Engholm
25@mail.dk

Blandt 60 kandidater har bureauet fundet en mand, der i år kender alt til jobskift.

Winwin Agency har netop underskrevet kontrakt med en ny kontaktchef.

“Vi har i forvejen Karina Nielsen, der er kontaktchef på vores care-del, men vi har volumen nok til at ansætte endnu én. Og det er blevet Henrik Binzer – han skal dels styrke dialogen over for eksempelvis Falck, Magasin, Metro og Citybank, dels være aggressiv på new business”, siger adm. direktør i Winwin, Pernille Simmelkiær Larsen.

Hun oplyser, at der var 50-60 ansøgere til stillingen – “vel at mærke kvalificerede ansøgere” – og at det store felt blev suppleret med kandidater fra bureauets egne netværk. Henrik Binzer er hentet ind via netværket.

“Henrik Binzer blev valgt, fordi han er så godt strategisk funderet – og har demonstreret dette hos både Cross-Border Communications og Kunde & Co”, siger Pernille Simmelkiær.

Henrik Binzers kvaliteter er da også tydeligst kommet til udtryk hos netop CBC og Kunde, for på hans to seneste arbejdspladser har han kun været i kort tid – kontaktdirektør i Bergsøe4 i knap 4 måneder og aktuelt konsulent og partner i Manipulation.as, hvor han når at være i ca. 6 måneder. Begge dele klaret i løbet af 2008.

“To hurtige skift er da irriterende, når man som jeg foretrækker lange karriereforløb. Og Manipulation er et godt og velfungerende sted, hvor tingene gik bedre end både planlagt og forventet. Jeg var egentlig glad, og det var slet ikke meningen, at jeg skulle skifte. Men Winwins koncept med det bedste fra media og reklame – at tænke kommunikation og medier parallelt – er så spot-on, at jeg måtte prøve det, når jeg fik muligheden – også selv om den kom lidt overrumplende”, siger Henrik Binzer.