Wulffmorgenthaler ansætter kommericiel direktør

Peter Engholm
25@mail.dk

Mikael Wulff og Anders Morgenthaler er ikke blot to morsomme herrer, men også et kreativt brand, der kalder på forretningsudvikling, koncept-fornyelse – og en direktør.

Mikael Wulff og Anders Morgenthaler er ikke blot to morsomme herrer, men også et kreativt brand, der kalder på forretningsudvikling, koncept-fornyelse – og en direktør.

Morsomhederne strækker sig over tegneseriestriber, tv-shows, radio og websites. Striberne trykkes i store aviser over hele Nordeuropa og kan også læses i bl.a. bøger og kalendre, og duoens satiriske site HeltNormalt.dk har 50.000 daglige besøgende.

Der er – med Wulffmorgenthalers egne ord – tale om en professionelt drevet virksomhed i stærk fremdrift og et stor kommercielt potentiale.

For at få det bedste ud af disse elementer har Wulffmorgenthaler ApS ansat Martin Schölarth Hansen som kommerciel direktør i selskabet.

Martin Schölarth Hansenkommer fra en stilling som selvstændig virksomhedskonsulent og forlægger. Derudover fremhæver Wullfmorgenthaler hans mange års erfaring med virksomhedsdrift, produktion og salg samt brandopbygning i Danmark og internationalt. CV’et rummer bl.a. Forlaget Carlsen og Lindhardt & Ringhof.

Martin Schölarth Hansen vil hos Wulffmorgenthaler have ansvar for selskabets forretningsudvikling og fortsatte fornyelse af strategiske og kommercielle koncepter, produkter og services. Han vil, i tæt samarbejde med selskabets ejere, tegne virksomheden udadtil.

Wulffmorgenthaler ønsker med ansættelsen af Martin Schölarth Hansen at styrke fokus på udvikling af såvel fysiske som digitale produkter inden for de eksisterende koncepter og gennem styring af virksomhedens innovative processer at sikre fortsat vækst i ind- og udland.

 ”Det er en stor gevinst for Wulffmorgenthaler at få en kapacitet som Martin ombord. Vi er gode til det kreative, og han har blik for det økonomiske. Vi ser frem til et godt samarbejde,” siger kreativ chef Mikael Wulff.

Martin Schölarth Hansen tiltræder den 1. november.