Wundermans kreative direktør takker af

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauets øverste kreative ansvarlige har valgt at søge nye udfordringer. En afløser er fundet – men navnet er foreløbig ukendt.

Wunderman hører til de senere års markante bureausucceser med imponerende vækstrater, og i dag sidder der over 130 mennesker i bureauet.

Kenneth Pøhler har været med i de sidste 7 år – men nu syntes han, at tiden var inde til at søge nye udfordringer. Eller det vil sige – beslutningen er truffet for lang tid siden, men den bliver først effektueret nu.

Det var tilbage i februar, at Kenneth Pøhler fortalte den øvrige ledelse i Wunderman, at han ønskede at stoppe med årets udgang, og siden har Wunderman været på udkig efter en erstatning.

Vedkommende er nu fundet og starter 1. februar, men navnet kan ikke meldes ud endnu.

”Det har været en fantastisk og lærerig rejse. Jeg har været sindssyg glad for min tid hos Wunderman, og det er trist at skulle stoppe, men det var jo min egen beslutning,” siger Kenneth Pøhler og fortsætter:

“Jeg tænkte, at jeg havde nået, hvad jeg kunne sammen med Wunderman, og at jeg var klar til at prøve noget nyt. Jeg har ikke endeligt besluttet mig for, hvad jeg skal nu. Måske starter jeg for mig selv, måske tager jeg et nyt job, hvis det rigtige dukker op.”

Kenneth Pøhler har sagt ja til at blive januar med.

Wunderman har 3 kreative chefer, men det er Kenneth Pøhler, der har haft det overordende ansvar og han har siddet med i bureaeuts ledergruppe på 8 mand.

”Det er trist at skulle sige farvel til Kenneth. Han har gjort et stort, stort arbejde for Wunderman, og det skylder vi ham stor tak for. Vi må bare acceptere, at han nu har lyst til at prøve noget andet, og det ønsker vi ham held og lykke med. Kenneth gav os et langt varsel, så vi har heldigvis haft tid til at finde en meget dygtig erstatning,” siger Rune Alring, der sammen med Jan Werner og Chandra Mostow udgør partnerkredsen.