Zupa overtager syv medarbejdere fra reklamebureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Zupa udvider sin tilstedeværelse i Odense og overtager bureaumedarbejderne og en række kunder fra Kindly.

Med overtagelsen af syv medarbejdere og en række kunder fra det odenseanske reklamebureau Kindly, får Zupa udvidet sin tilstedeværelse fra København og Aarhus til også at få reklamebureau i Odense.

Kindly er ejet af Scandinavian Print Group, der også ejer Lasertryk, og adm. direktør for Kindly, Henrik Larsen, følger med over i Zupa.

”Vi fik mulighed for at lave en handel med Scandinavian Print Group, der ønsker at fokusere yderligere på kerneforretningen inden for print. Med vores kendskab til Henrik Larsen og teamet var vi ikke i tvivl om det kulturelle og faglige match. Vi har længe kigget på det fynske bureaulandskab, men ventet på den rette åbning,” siger CEO for Zupa, Mogens Kristensen.

Zupa er en del af Spring Family, som udover Zupa også udgøres af Zupa Zite og Spring Production. Sidstnævnte er i forvejen tilstede i Odense, og vil flytte sammen med det nye Zupa-hold i Odense i nye lokaler allerede 1. december.

Fra Zupas side vil man ikke gå yderligere ind i, hvilke kunder man har overtaget samt, hvordan overtagelsen er foregået, men Henrik Larsen, der bliver commercial director hos Zupa, siger:

”Vi er sikre på at de eksisterende kunder kan se fordelene ved det styrkede, tværfaglige setup vi kommer til kunne tilbyde via Zupa og Spring Family, herunder Spring Production setuppet. Personligt er jeg glad for at kunne tilbyde vores kunder nye muligheder og indgå i et større bureau med tydelige kreative ambitioner og kræfter”.