Zupa Recommended napper opgaver fra Partners

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet har stået for den seneste kampagne for TDC Erhverv – men der er ikke tale om et bureauskift, understreges det.

Noget tyder på, at Zupa Recommended kommer tættere og tættere på TDC. I januar kunne bureauet skrive Telmore på kundelisten, og stadigt flere opgaver hos TDC Erhverv går - ifølge Bureaubiz’ oplysninger - til Zupa Recommended.

Det er ellers Wibroe, Duckert & Partners, der står opført som TDC Erhvervs bureau, men den seneste større kampagne er lavet af Zupa Recommended, og rygterne siger, at det ikke er en enkeltstående begivenhed.

Niels Ranum fra Zupa Recommended ønsker ikke at kommentere oplysningerne og henviser spørgsmål om TDCs bureausamarbejder til TDC.

Her bekræfter man, at Zupa Recommended har stået for den seneste kampagne, men strategien er pt., at man ikke “lægger alle æg i en kurv”, og man har samarbejde med flere bureauer. People Group er således fortsat knyttet til TDC Erhverv og har ansvaret for Corporate Visual Identity. Herudover samarbejder man også med Yellow og Discus.

TDC Erhverv har ligget hos Partners, siden bureauet for fire år siden overtog hele budgettet for TDC-brandet. Der har dog været uro om samarbejdet for et par år siden, hvor der foregik en konkurrence. Den endte dog med, at TDC Erhverv forblev hos Partners.