Århus-bureau kommet med i internationalt netværk

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Ennovator Unlimited er efter en periode med blot en tilknytning til det internationale bureaunetværk Magnet Global netop blevet optaget som fuldgyldigt medlem.

Magnet Global er et fællesskab af uafhængige bureauer, som arbejder med integreret markedsføring. Nu har det også fået en dansk repræsentant i form af Århus-bureauet Ennovator Unlimited.

Der sker efter en periode som associeret medlem.

“Efter en lang optagelsesproces på over et halvt år for først at blive optaget som associeret medlem er vi er utrolig glade for efterfølgende at være blevet optaget som fuldbyrdet medlem. Magnet Global har lige som os specialiseret sig i integreret markedsføring,,” siger adm. dir. Klaus Paulsen og fortsætter:

Medlemskabet er en fordel for os, fordi det giver os en værdifuld indsigt i, hvad der rører sig inden for markedsføring på internationalt topplan – vores partnere repræsenterer bl.a. store brands som Sony, Disney, Walmart, BMW, Harley Davidson og Burger King. Vi udveksler erfaringer, viden og nye ideer med hinanden i et reelt samarbejde.”

Ennovator Unlimited er et internationalt orienteret bureau med base i Århus. Bureauet har specialiseret sig i integreret og oplevelsesbaseret markedsføring, blandt andet koncentreret i afdelingen Ennovator Experience.

På kundelisten står bl.a. Lufthansa CityLine, Søstrene Grene, Friluftsrådet samt en række turistorganisationer.