Århus-bureau vinder togbudget

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Arriva skal håndtere togtrafikken i Midt og Vestjylland mange år frem, så nu skal der arbejdes mere systematisk med markedsføringen. Harry og Bahnsen skal have lidt mere modspil

Når det gælder togdrift, så løber DSBs Harry og Bahnsen formentlig med næsten opmærksomhed. Der er dog andre udbydere på markedet – som f.eks. Arriva, der står for togdriften i Midt- og Vestjylland.

Virksomheden har netop fået forlænget kontrakten for de næste år, og nu har den så besluttet også at intensivere markedsføringen.

“Vi vil gerne fremstå som et moderne togselskab og vil gerne give den store opmærksomhed over for Harry og Bahnsen lidt mere modspil – i hvert fald i Jylland,” siger salgs- og marketingchef Jens Thousgaard.

Derfor har man efter en bureaukonkurrence mellem fire bureauer valgt en ny partner til at være både strategisk og kreativ samarbejdspartner.

De fire var Recommended, CZoo, Bybird og Pravda – og valget faldt på århusianske Pravda.

“Pravda præsenterede et oplæg med et højt kreativt niveau og en strategisk forståelse og sammen med et dedikeret Pravda-team er vi sikre på, at vi har valgt det rette bureau,” siger Jens Thousgaard.

Han tilføjer, at Arriva Tog planlægger en lang række kampagner og passagerevents i de kommende år, for at understøtte selskabets ønske om at vokse i passagertal samt fastholde punktlighed, serviceniveau og tilfredshed.

Hos Pravda er man selvsagt glade for den nye kunde. Bureauet blev lige som mange andre ramt af krisen, men har valgt at gå mere aggressivt til værks, og det har lønnet sig. Man har lige opnormeret med tre nye medarbejdere, så man er oppe på 12.

“Vi kom ud af regnskabsåret med et overskud, som vi synes er fornuftigt efter omstændighederne. Men forventningerne til indeværende år er større,” siger adm. dir. Mette Hejl-

Nøgletal for Pravda

  • Bruttoavance 3,4 mio. kr. -15 pct.
  • Bruttoavance pr. medarbejder 566.667 kr. +13,3 pct.
  • Lønandel 63,8 (75,4)
  • Resultat af primær drift +0,499 mio. kr. +494 pct.

    Bruttoavance er estimeret af Bureaubiz