1508 udvider partnerkredsen

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Det digitale designbureau 1508 udvider partnerkredsen med to nye partnere. Så der i alt nu er 7 partnere.

René Bach Lundgaard og udviklingschef Jan Hebnes er de to nye ansigter i 1508’s partnerkreds, der i forvejen tæller fem partnere.

De fem partnere er Line Rix, Mikkel Jespersen, Peter Solow, Klaus Bundvig og Morten Pedersen. Morten Pedersen er partner, men arbejder i et andet firma.

Klaus Bundvig blev i 2009 partner samtidig med René Christoffer og Rasmus Rudolph Christiansen, der dog begge er holdt op hos 1508.

Selvom Renè Bach Lundgaard og Jan Hebnes er nye i partnerkredsen, er de  ikke nye i medarbejderstaben.

René Bach Lundgaard har været ansat i to år og udover jobbet som strategichef, er  han en flittigt anvendt foredragsholder om blandt andet digital forretningsudvikling og sociale medier.

Jan Hebnes har i fem år været IT-arkitekt og chefudvikler på en lang række store webløsninger i 1508. I 2011 blev han udpeget som Sitecore MVP.

Om partnerudvidelsen siger adm.dir. Line Rix i en pressemeddelelse:

“Vi er overbeviste om, at såvel vores kunder som 1508 vil få stor gavn af en udvidet partnerkreds bestående af fagligt dedikerede spydspidser, som kan være med til at præge 1508 på tætteste hold”.

Bureauet har siden 2010 arbejdet på at ændre fokus fra kun gå efter offentlige kunder, til at arbejde på at få flere kommercielle kunder.

I dag tæller kundekredsen virksomheder som GN ReSound, Brødrene A.O. Johansen og Pharmacosmos, TDC, Rambøll og senest Danske Commodities.